Nu kan byen prale af to Rema 1000 butikker

Torsdag den 28. september 2023, havde Danmarks Bedste Aldi deres sidste åbningsdags i Nakskov, siden dengang har nakskovitterne ventet på at den nye Rema 1000 butik skulle åbne i det gamle Aldi, på Løjtoftevej.

Nu er ventetiden overstået, da man her til morgen kunne lukke dørene op til en ny Rema 1000 butik i Nakskov, så nu er byen så privilegeret at den kan prale af hele to Rema 1000 butikker, selvom man for nogle dage siden kunne læse i dagspressen at flere og flere butikker drejer nøglen om, går det bedre i Nakskov, hvor der øvrigt lige om lidt også åbner en ny Sport 24 butik i byen.

For at vende tilbage til dagens butiksåbning, så havde omkring et halvhunderede kunder stillet sig i kø, for at være nogle af de første i den nye butik, og der var friskbrygget Peter Larsen kaffe som man kunne nyde mens man ventede med længsel.

Klokken 07.55 blev spændingen uløst med åbningstale og snor klip af den nye butiksleder Frederik Rasmussen. -Så til sidste er der bare at sige "Husk at støtte de lokale butikker, så de også er her i morgen".
Nakskov - Onsdag 8/5-2024

I november 2019, åbnede Nyt Aldi supermarked

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid

Brand på sukkerfabrik udløste varsel om sundhedsskadeligt røg