Opslag

Viser opslag fra august, 2024

Stort billede -og video galleri fra Skoda Børne Tour

Billede
Fredag aften indtog Skoda Børne Tour, brostenene på Axeltorvet, til deres årlige cykelløb, arrangeret i samarbejde med Nakskov Cykel Club. Omkring 200 børn og unge i alderen 3 til 15 år, havde meldt sig til cykelløbet, hvor ruten lå Axeltorvet, Vejlegade, Nørrevold, og retur ad Klostergade, Præstestræde, mod torvet. Efter cykelturen var der guldmedaljer til alle. Nakskov - Lørdag 31/8-2024 Flot opbakning til cykelløb (2023)

Børne samba med brasilianske rytmer og tema

Billede
Fredag formiddag var byens gader fyldt godt op med danseglade børn og pædagoger, der gik samba optog. Omkring godt 350 børn og voksne fra institutioner i Nakskov, Horslunde og Søllested, dansede sig gennem byens gader til Axeltorvet, hvor der var musikalsk underholdning, med Børnebanditterne, Kim & Louise. Nakskov - Lørdag 31/8-2024 Festlig Børnesamba i Nakskov (2023)

Fjordfestival i Langø

Billede
Søndag var der Fjordfestival på Langø, hvor dagen startede med åbningstale og gudstjeneste i det store telt, dernæst gik det stille og rolig slag i slag med de forskellige aktiviteter. På havnen var der blandt andet pop up koncerter med Bill Svendsen og med Nærvær fra Lolland Ungdomsskole, ellers var der rig mulighed for at købe lidt godt både til maven og til ganen, inden man gik på rundtur hvor der var ponyridning og loppemarked, eller en tur med postbåden til Albuen. Det var tydeligt at fornemme at folk virkelig valfarede til Langø for at støtte op om aktiviteterne i den lille by, jo længere op på dagen, man kom. Langø - Søndag 25/8-2024