Voldsom brand i nedlagt industribygning

Mandag klokken 12.30, får Falck i Nakskov en melding om bygningsbrand på A.E Hansensvej i Nakskov, da brandvæsenet kort tid efter ankommer på stedet, vælter der sort røg op fra et garageanlæg, ved en mindre industribygning, hvor der tidligere blandt andet har været snedkerværksted og entreprenør virksomhed.

Første del af indsatsen bliver centret omkring garageanlægget, hvor det brænder kraftigt i tagkonstruktionen, så ilden ikke når at sprede sig yderligere på området til andre nærliggende bygninger. I bygningen er der blandt andet var opmagasineret motorcykler.

Der bliver kaldt yderligere assistance fra Falck i Maribo, med en sprøjte og stigevogn, samt en tankvogn fra Stokkemarke, på et tidspunkt er mere end 20 brandfolk i gang med slukningsarbejdet.

For skaffe vandforsyning nok til den voldsomme brand, kørte tankvogne i pendulfart til brandhaner på henholdsvis Tårsvej og på Cirkuspladsen. 

Først sidst på eftermiddagen kunne man påbegynde efterslukningen, dertil var der rekvireret en lastbil med container og grab til at fjerne taget.

Brandårsagen er at der var arbejdet med en ukrudtsbrænder nær bygningen, så en 43-årig mand fra Nakskov, er blevet sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.
Nakskov - Mandag 2/9-2024





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid

Brand på sukkerfabrik udløste varsel om sundhedsskadeligt røg