Mystisk brand i halmlade

Ved 15.30 tiden, fredag, blev Falck i Nakskov kaldt til gårdbrand, på Øster Nordlundevej, ved Nordlunde. En halmlade, der indeholdt en 10-15 bigballer, var udbrændt, så indsatslederen vurderede at branden ikke var til fare for omliggende huse, så han valgte at sende det faste beredskab hjem, og tilkalde de frivillige ved Lolland Brandvæsen.
Der blev tilkaldt en tankvogn med to frivillige, der fik hjælp fra bonden, som ejer laden, med en teleskoplæsser, der fik rodet godt rundt i halmen, så den kunne brænde ud, man forventer der nok kommer til at gå nogle timer, før halmen er brændt ud.
Bonden fortalte det var godt branden ikke var startet for et par uger siden, for der var hele halmladen fyldt med halm, det der lå tilbage skulle havde været brugt, som "låg" på hans gylletank, for at mindske lugten.
I den skrivende stund, har man endnu ikke helt en naturlig forklaring på, hvordan branden er opstået, og man vil varsko sig med, at sige den er påsat, for rygterne løber hurtigt i det lille samfund i området, så poltiet vil efterforske yderligere inden man kommer med en endelig udmelding, om brandårsagen.
Nordlunde - Skrevet Fredag 8/2-2013 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid

Brand på sukkerfabrik udløste varsel om sundhedsskadeligt røg