Voldsom lejlighedsbrand

Kort før klokken 08, fredag morgen, opdagede en forbipasserende, at der var brand i en lejlighed, Parkvænget i Bandholm, og fik alarmeret brandvæsen, politi og ambulance. Meldingen lød på, at der stadig var en person i den brændende lejlighed selvom indsatslederen fra Lolland Brandvæsen, var fremme 5 minutter efter alarmen, var det ikke muligt for ham at komme op, og afsøge førstesalen, hvor personen skulle befinde sig, på grund af flammerne.
To røgdykkerhold blev sat ind i lejligheden, for at bekæmpe flammerne, og fandt en ældre kvinde indebrændt på førstesalen, efter godt 10 minutter, havde brandmandskabet, branden under kontrol, og fik slukket de sidste ildlommer under taget, så brandstedet kunne videregives til politiet.

Efter normal procedure, fik politiet afspærret området omkring lejligheden, der lå i et rækkehus, med tre lejligheder, så politiets teknikere, der kom omkring middagstid, kunne undersøge om, der skulle forelægge en forbrydelse, og finde brandårsagen, til den voldsomme brand, det havde brændt, i et stykke tid, før branden blev opdaget.

Umiddelbar er der intet, der tyder på en forbrydelse, og man regner stærkt med, det er lejlighedens beboer, der er omkommet i branden, der afholdes ligsyn, i næste uge, så kvinden kan identificeres.

Opdateret Onsdag d. 27/2-2013: Liget, som blev fundet i det udbrændte soveværelse, er blevet egentlig identificeret, som den ældre dame, der boede på adressen.
Bandholm - Skrevet Fredag 22/2-2013 - Opdateret Onsdag 27/2-2013








Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid

Brand på sukkerfabrik udløste varsel om sundhedsskadeligt røg