Stort Billede Galleri -Sakskøbing fyldt med klassiske køretøjer

Nede i den tyske Burg, tog et par veteranbil entusiaster initiativ til at stable et stort veterantræf på benene og nu knap 20 år efter kunne man i 2023, samle 631 veteranbiler på byen torv.

Herhjemme findes der ikke rigtig noget tilsvarende, så en lokal veteranbil entusiast, fik en idé om at skabe noget lignede hernede på sydhavsøerne, men med så meget andet nyt, så findes der folk, der bare ikke tør kaste sig ud i noget andet end det de plejer. Gudskelov var ikke alle døre lukket, så Sakskøbing Handelstandsforening var straks med på idéen.

Lørdag var det ,muligt for Lolland-Falster Veteran Klub, Sakskøbing Handelstandsforening, og Guldborgsund Kommune at præsenterer det allerførste Saxinebiler i "Byen der altid smiler" -og tør prøve noget nyt kunne man tilføje.

Dette må siges at være lidt af et scoop, især når man tænker på at byerne hernede råber på turister, og støtte til lokale butikker. Der er ingen tvivl om at dette træk rigtig mange mennesker til Sakskøbing.

Centrum blev lukket af, så hele arrangementet lå centralt og samlet i midtbyen, her var der fyldt godt op med veteranbiler, knallerter, et par enkelte traktorer, brandkøretøjer, og lastbiler, der alle havde mere end 25 år på bagen. Skønsmæssigt deltog der flere end 200 køretøjer. Foruden alle køretøjerne var der live musik på Torvet.

En snes tyske køretøjer havde også fundet vej til den lollandske købstad, hvor den ene kom helt fra Berlin, så der var en bid vej at køre.
Sakskøbing - Søndag 12/5-2024


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid

Brand på sukkerfabrik udløste varsel om sundhedsskadeligt røg