Falkens Multikulturdag

Lørdag afholdte Klub 212 Falken, deres årlige kulturdag, i området omkring Anemonevej og Primulavej, i Nakskov.
 
Der var en del aktiviteter, blandt andet, var der klatrevæg, elastikspring, robåde, karruseller, mekanisk tyr, og meget mere, alt sammen i miniudgaver, men alligevel til stor glæde for børn og unge. Og til de sultne, diskede Rommel op med herligheder, på grillen.
 
Nakskov Brandmuseum lagde legeskum ud som man kunne boltre sig i, og på scenen var der musik med Sussie og Leo, lige fra første tone på Sussies guitar, var linjen lagt til en hyggelig eftermiddag, i godt selskab. I godt en 75 minutters tid, var det som om tankerne nærmest blev helt nostalgiske, fra tiden dengang, med de traditionelle parkshows i Svinglen og diverse byfester, hvor ”blokvognsmusikerne” fik nakskovitterne til at skråle med, på de gode gamle ørehængere.
 

Det kan godt være at Sussie og Leo, aldrig ville vinde X-faktor, men danskernes hjerter, har de vundet, når de kaster sig ud i, deres egne fortolkninger af alverdens hits, fra både ind- og udland. Der var noget for enhver smag, ”Bad moon rissing'", "Smoke on the water", for ikke at glemme Bamses egen, "Hvorfor går Louise til bal", og den uundgåelige Giro 413 klassiker ”Himmelhunden” men da de hurtigt skulle videre til Roskilde, og give koncert senere på dagen, så kunne de desværre ikke, nå at skrive autografer, så i stedet fik vi, "Kærligheden brænder", som kun Leo kan synge den, at gå hjem på.

 
Desværre var vejret ikke helt på arrangørens side, det bød på nogen hidsige byger, med torden, ind i mellem, men der skulle mere til at tage humøret fra, de fremmødte.
Nakskov - Skrevet Lørdag 18/6-2011
 







 
 
 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid