Tonstung roeoptager væltet

Dansk Autohjælp, i Toreby, rykkede ud med deres svære bjergningsmaterielt, da en tonstung selvkørende roeoptager, væltede, tidligt i morges ved 7 tiden, på Hollevej, ved Vejleby.

Et større planlægningsarbejde og to mellemstore bjergningsvogne, måtte der til, inden den store roeoptager kunne komme på højkant igen. Falck i Rødby blev tilkaldt, med en miljøvogn, da roeoptageren begyndte at lække dieselolie.

Hollevej var helt spærret i begge retninger, i godt og vel 4½ time, og blev åbent igen, sidst på formiddagen.

Se video: YouTube
Vejleby - Skrevet Mandag 26/9-2011






 
 
 
 
Væltet lastvogn på Kældernæsvej
Først på formiddagen, væltede en lastvogn, med anhænger, der var ved at læsse grus af, på Kældernæsvej, bag det gamle Poul Ree, så vejen var spærret i nogle timer.
 
Dansk Autohjælp i Toreby, sendte en stor bjergningsvogn og en sættevognstrækker med kran til Kældernæsvej, for at få anhængeren på højkant igen, først gik der 2-3 timer før anhængeren kunne skilles fra, lastvognen, at de nærmest var kilet sammen.
 
Først ved 15 tiden var der ryddet op efter uheldet, og Dansk Autohjælp, sørgede for at det grus der var forurenet med hydraulik olie, blev fejet op i en tønde og kørt væk. Anhængeren kunne køres væk, med Dansk autohjælps sættevognstrækker, selv chassiset have ikke lidt nogen skade, mens tipladet var slået skævt, også lastvognen blev kørt på værksted af Dansk Autohjælp.
 
På stedet havde man ikke rigtig nogen idé om, hvordan uheldet kunne ske, enten havde anhængeren fået overbalance eller om stemplet til tipladet, var knækket sammen.
Stokkemarke - Skrevet Onsdag 28/9-2011


 
 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid