Brand i lade

Lade var overtændt ved brandvæsenets ankomst
Ildskæret kunne ses flere kilometer borte, da der blev slået alarm til Falck i Nakskov om ild i gård, på Rødbyvej, ved Opager, syd for Søllested, lørdag aften klokken 22.46.
Brandmandskabet kunne ikke gøre meget for at redde en gammel lade, på et mindre husmandsted, men for at få kontrol over branden, begyndte man istedet at nedkøle fire gasflasker, der stod i laden, så ikke de skulle give mere næring til branden. Falck i Rødby blev kaldt til assistance med en tankvogn, da tankvognene nærmest måtte køre i pendulfart til Søllested vandværk efter vand. De sidste brandfolk var hjemme i morges, ved 5 tiden.
Politiet på brandstedet mente ikke, at branden i første omgang, kunne anses som påsat, da laden fungere som værksted, og der var blevet arbejdet i værkstedet, i løbet af lørdagen.
Den 20. maj 2006, brændte "stuehuset" på adressen, som siden har stået som en brandruin, med presseninger på taget.
Opager - Skrevet Søndag 9/12-2012




Skorstensbrand
Godt en halv times tid efter at vagtholdet, hos Falck i Nakskov, var sendt til gårdbrand, ved Søllested, måtte frigruppen, klokken 23.20 kaldes ind til skorstensbrand på Bregnevej, i Nakskov.
Her var en skorsten godt stoppet, og måtte renses grundigt igennem, så der igen kom træk i skorstenen. Falck i Maribo blev kaldt til assistance med deres stigevogn.
Skorstenen havde ikke taget skade, så det var forsvarligt at fyre med den igen, da branden var slukket.
Nakskov - Skrevet Søndag 9/12-2012

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid