Kraftig brand i stuehus

Røgdykkere fandt en livløs mand på førstesalen
Fredag, klokken 8.30 blev politi, ambulance og brandvæsen, kaldt til gårdbrand, på Ladefogedvej, ved Skottemarke. Ved brandvæsenets ankomst var der en kraftig brand, og der stod flammer ud ad vinduerne på førstesalen, meldingen lød også på at der muligvis stadig var en person i huset, som ikke var kommet ud. Branden kom hurtigt under kontrol, og røgdykkere fandt en 55 årig polak livløs, i et værelse på førstesalen.

"Smedegården" er en nedlagt landejendom, der tidligere har virket som et opholdssted, for unge mennesker, bliver i dag, lejet ud til fire polakkere. To af beboerne var hjemme, da branden brød ud, en kvinde fortalte hun så fjernsyn, da strømmen pludselig gik, og hun opdagede branden på førstesalen, hvor hun i første omgang forsøgt at slukke branden med en pulverslukker, men måtte opgive på grund af røgen.

Politiet spærrede, efter fundet af den livløse mand, området af, og fik tilkaldt teknikere, som skulle undersøge brandstedet, dels for at klarlægge årsagen, til branden, og for at undersøge om, der kunne ligge en forbrydelse bag mandens død. Branden var opstået i et værelse på førstesalen, og tæt ved den afdøde mand. Der er en lille mistanke om, at branden kunne være opstået ved rygning.
Fuglse - Skrevet Lørdag 1/12-2012


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid