Ild i container bag butik

Det kunne have gået grueligt galt, hvis branden ikke var opdaget i tide
Det kunne have gået grueligt galt, hvis en brand i en papirs container, ikke var blevet opdaget i tide. Politi og brandvæsen blev kaldt til containerbrand, i baggården til Røde Kors butikken på Vestergade, i Maribo, i nat klokken 02.41.
Ilden havde fået godt fat og havde brændt sig igennem en gammel dør, der var blindet af, ind til Røde Kors butikken, og en træaltan i førstesals højde blev godt svedet.
En familie, over butikken, måtte evakueres, da røgen fra branden, trængte ind i lejligheden, mens brandmandskabet fik styr på branden. Den gamle dør, måtte brækkes op, og isoleringen, pilles ud, for at få slukket, de sidste gløder af branden, en gips plade forhindrede ilden i, at brede sig til selv Røde Kors butikken, der "kun" blev røgskadet.
Skadeservice Danmark blev tilkaldt til at tage sig af røgskaderne, i butikken og lejligheden oven over.
Maribo - Skrevet Lørdag 1/12-2012

Brand i cykelskur
Indsatslederen måtte kalde assistance fra Stokkemarke
Ilden havde godt fat i et større cykelskur, da de første brandfolk, nåede frem til parkeringspladsen mellem Ebsens Hotel, og Skattevæsenets bygning.

Nogle forbipasserende fik fat i brandmandskabet, mens de endnu var i gang, ved Røde Kors butikken, på Vestergade, og fortalte, der også var ild i cykelskuret, så indsatslederen kunne at frigøre Maribos tanksprøjte, så den kunne køre til den nye brand, og påbegynde slukningsarbejdet, mens der blev rekvireret assistance fra Stokkemarke Brandvagt.

Brandmandskabet fik hurtig kontrol over branden, men cykelskuret udbrændte og tre parkerede biler i nærheden fik brandskader.

Politiet anser det, med stor sandsynlighed, at begge brande er påsat, Maribo har i den senere tid, været plaget af påsatte brande, senest gik det ud over en container ved Borgerskolen, og tidligere igen, har der været tre påsatte bilbranden, hvoraf den ene bilbrand, var på en græsplæne ved siden af Skat, den 4. november. -BMW stukket i brand-
Maribo - Skrevet Lørdag 1/12-2012

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid