Øvelser i Lolland Brandvæsen

Skole måtte evakueres
Heldigvis var det kun en øvelse
Kort efter klokken 9, i formiddages, lød alarmklokkerne, på Gloslunde skole, så skoleeleverne og lærerne måtte skynde sig ned i skolegården, hvor man fik styr på, om alle fra klassen, var kommet med ud, inden man fik samlet alle eleverne ved legepladsen bag skolen.
 
Heldigvis var det hele kun en evakueringsøvelse, hvor Lolland Brandvæsen testede skolen, for at se om der var styr på, beredskabsplanerne i tilfælde af brand. Skolen bestod til UG, og man fik hurtigt samlet de godt 86 elever og lærere der var på skolen, da alarmen lød.
 
Da øvelsen var vel overstået, blev der mulighed for eleverne at se brandsprøjten, med de frivillige fra Lolland Brandvæsen, der var mødt op, med fuld musik, for at gøre det lidt mere realistisk. Der blev fortalt lidt om brandmandens udstyr, når han går ind som røgdykker.
Gloslunde - Skrevet Fredag 1/3-2013



 
 
 
Lolland Brandvæsen holdt bådøvelse
Som en del af brandmandsuddannelse, skal man gennemgå månedlige øvelser
En del af de frivillige hos Lolland Brandvæsen, brugte nogle timer, tirsdag aften, i et godt sejler vejr, på Nakskov fjord, da man holdt bådøvelse, med udgangspunkt fra Langø havn.
 
Øvelsen gik ud på, at to redningsbåde, skulle afsøge vandet omkring Langø og Enehøje, efter en savnet person. Inde på land, skulle indsatsleder, holdleder og helikopter kommunikere med bådene, og holde styr på koordinaterne, over hvilke områder, af fjorden, der var afsøgt.
 
Efter godt en times tid på vandet, kunne øvelsen afblæses, "helikopteren" havde samlet personen op, så bådene kunne godt vende retur til Langø.
Langø - Skrevet Onsdag 6/3-2013



 
 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid