Storstilet eftersøgning ved Kragenæs

Strandgæster ved Kragenæs opdagede en tom jolle der sejlede i cirkler
Klokken 15.22, lørdag eftermiddag blev der stået alarm, om en mulig drukneulykke, nogle strandgæster ved Kragenæs, havde observeret en tom jolle, med motoren i gang, der sejlede i cirkler, ca. 2-300 meter fra land. Falck fik sat en redningsbåd, i vandet fra Kragenæs havn, og begyndte at afsøge området omkring Lindholm Dyb, udfor Ravnsborg Voldsted, hvor jollen blev fundet.

En storstilet eftersøgning blev sat i værk, og kort tid efter kom også en af flyvevåbnets redningshelikoptere, Marinehjemmeværnets kutter MVH901, Enø, der befandt sig i farvandet ved Vordingborg, sendte en hurtiggående redningsbåd, afsted til at deltage i eftersøgningen, også Søværnets patruljefartøj P524, Nymfen, der var undervejs til Svendborg, blev omdirigeret til Smålandsfarvandet. Falck i Maribo blev kaldt til assistance med deres redningsbåd, som gik ud fra Bandholm, og afsøgte farvandet omkring Askø og Lilleø, hvor den savnede person, skulle være sejlet ud fra.

Kort før klokken 20, lørdag aften besluttede man at stoppe eftersøgningen, uden at havde fundet bådens ejer, som menes at være en 55 årig fra Lilleø. Politiet vil så overveje om man vil genoptage eftersøgningen, søndag.
Kragenæs - Skrevet Lørdag 27/7-2013

Lig fundet i vandet ved Lilleø

Politi og redningspersonale blev tirsdag formiddag alarmeret af en person, der opdager, liget af en mand, i vandet omkring Lilleø-dæmningen. Falck fik sendt en redningsbåd afsted, der får bjærget liget, og sejlet det til Bandholm.
Liget er blevet identificeret, som den savnede mand, man eftersøgte med flere både og helikoptere, i Smålandsfarvandet, lørdag eftermiddag, ved Kragenæs.
Askø - opdateret Tirsdag 30/7-2013



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid