Firelænget gård hærget af brand

Flere længer var overtændt, ved brandmandskabets ankomst
En genbo slog, tidligt lørdag morgen klokken 04.13, alarm, så brandfolkene måtte hurtig ud af sengene, og afsted til gårdbrand på Lindelsevej 40, hvor der en ubeboet gård, stod i flammer.

Allerede ved de første brandkøretøjers ankomst var flere længer på gården, fuldstændig overtændt, så i førsteindsatsen satte man flere strålerør, ind for at redde stuehuset, hvor strålevarmen var ved at få ruderne i vinduerne til at springe, så den længe der lå tættest stuehuset, blev nedkølet, så ilden ikke nåede at brede sig yderligere.

Tankvogne måtte køre i pendulfart for at hente vand i Nakskov, da det er knebent med vandforsyningen, netop i den del af kommunen.

De sidste brandfolk forlod brandstedet ved 10.30 tiden. I næste uge vil politiets teknikere kigge forbi, og undersøge hvad brandårsagen kan være, da gården har stået tom i længere tid.

Se video fra branden: YouTube

Gårdbrand uopklaret
Årsagen til branden, der hærgede en landejendom, på Lindelsevej, tidligt om morgenen, den 31. august, er fortsat en gåde, efter at politiets teknikere ikke har kunnet fastslå brandårsagen, efter deres undersøgelser af brandtomten.
Man har ikke fundet fejl i de elektriske installationer, eller spor efter der skulle ha været brugt brandbare væsker, så branden forbliver uopklaret.
Lindelse - Skrevet Lørdag 31/8-2013 - Opdateret Fredag 13/9-2013




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid