Fanget under voldsom bilbrand

Flere beboere kunne ikke komme ud af deres huse, mens brandfolkene kæmpede mod flammerne
Da de første brandfolk, i nat ankom til Bibrostræde, kort efter alarmen klokken 00.13, var en bil overtændt og flammerne var ved at brede sig til yderligere en bil, samt et nærliggende byhus, som bilerne stod parkeret udenfor.

To personer, og en hund der boede i Bibrostræde 21, var en kort overgang fanget i huset, og havde søgt tilflugt i en baggård, mens brandfolkene kæmpede mod flammerne, da flammerne var slået ned, var røgdykkere inde og hente beboerne ud, som i ambulancer blev kørt til skadestuen, da de havde fået lidt røg.

Flere nabohuse måtte evakueres, mens branden var på sit højeste. Andre huse i det smalle stræde fik varmeskader, og ruder sprængtes under den voldsomme brand.

Politiet vil sætte teknikere på til at undersøge brandårsagen, der muligvis skyldes selvantændelse i den ene bil, som tidligere om mandagen, havde været ude at køre.

Se video fra branden: YouTube
Nakskov - Skrevet Tirsdag 21/10-2014



 
 
 
 
Brandårsag til voldsom bilbrand fundet
Politiets brandteknikere har været en tur forbi Bibrostræde, for at undersøge lidt nærmere, hvad der er brandårsagen til den voldsomme bilbrand, natten til tirsdag.

Som forventet var branden startet i motorrummet på den bagerste sølvgrå Citroën C3, i det elektriske el system, og derefter bredt sig til bilen, der stod parkeret foran, som også var en Citroën.
 
Branden var så voldsom at stor dele af facaden, til Bibrostræde 21, fik kraftige brandskader
Opdateret Fredag 24/10-2014

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid