Hus udbrændt ved Nørreballe

For anden gang på en uge blev huse på Midtlolland raseret af brand
En forbipasserende bilist, opdagede kort før klokken 16, at der var ild i et hus på Vestre Landevej, øst for Nørreballe, da indsatslederen ankommer, som første mand på brandstedet, står flammerne ud af samtlige vinduerne i stueetagen.

Røgdykkere bliver sendt ind, og får hurtig branden under kontrol, men der var små ildlommer i etageadskillesen, så ilden blussede op, på førstesalen, så hele huset stort set udbrændte og alt indbo blev ødelagt. Beboerne i huset, var kommet ud, ved egen hjælp, inden brandvæsenet nåede frem.

Stokkemarke Brandvagt blev kaldt til assistance med tankvogn, og de frivillige fra Lolland-Falster Brandvæsen blev alarmeret ved 18 tiden, til at komme med en luftkompressor, til at fylde røgdykkerflasker.    

Det vides endnu ikke hvad årsagen til branden er. Mens at slukningsarbejdet stod på, valgte politiet at spærre Vestre Landevej, mellem Skibevejen, og rundkørslen i Nørreballe, så brandmandskabet kunne få arbejdsro. Vejen blev åbnet ved 20 tiden.

Anden gang inden for en uge er huse raseret af brand på Midtlolland. Nytårsaftensdag udbrændte et ubeboet hus på Rødbyvej.

Se video fra branden: YouTube
Nørreballe - Skrevet Onsdag 7/1-2015





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid