Nødraket eller naturfænomen ?

Flere havde observeret et lysglimt på himlen lørdag aften
Lørdag aften klokken 19.12 blev Falck i Nakskov alarmeret til en mulig drukneulykke, ved Strandpromenaden. Flere mennesker der var ude og gå aftentur, havde tilsyneladende observeret et lysende skær på himlen, som muligvis kunne være en nødraket.

Brandfolkene får sat redningsbåden i vandet og afsøger fjorden mellem Rosnæs og Hestehovedet. Det er lidt som at lede efter den berømte nål i høstakken, da vandoverfladen er mørk og et meget stort område. Efter en god halv times eftersøgning, uden resultat blev man enige om at stoppe eftersøgningen.

Flere havde forklaret at det lysende skær var længe på himlen og over land, så det næppe var en nødraket. Hvad det så har været kan man kun gisne om, måske var det den såkaldte "Halloween-komet", der netop lørdag aften, var observeret flere steder i landet.

Lysglimtet kan have forbindelse til kometen 'det store græskar' eller NASAs officielle navn 2015 TB145, der lørdag aften, passerede jorden i en afstand af 486.000 kilometer, med en hastighed på 126.000 kilometer i timen eller hvad der svarer til 35 kilometer i sekundet.
Nakskov - Skrevet Søndag 1/11-2015.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid