Røveri mod Dannemare Brugs

Mandag aften klokken 18.45, kom en maskeret mand ind i Dagli´ Brugsen, på Hovedgaden i Dannemare, og truede med en godt 25 centimeter lang køkkenkniv, personalet til at udlevere kassebeholdningen. Ubyttet blev dog et beskeden beløb på ca. 1000 kroner. Udenfor ventede en anden mand med en knallert, sammen stak de af i retning mod Gloslunde.
Røveren der var inde i butikken, var kraftig af bygning, iklædt en mørkegrøn hættetrøje, og maskeret med en sort bandana, sorte bukser, sorte sko af mærket Nike. Han bar grå arbejdshandsker, og talte meget gebrokken dansk. Højden er vidner lidt i tvivl om, en mener han var omkring 165-170 centimeter høj, mens et andet vidne skønner højden til at være 175-180 centimeter.
Manden der ventede med knallerten, var iført styrthjelm og mørkt tøj. -Der er ingen oplysninger om alder på gerningsmændene. Begge de to mænd beskrives som af anden etnisk herkomst en dansk
Politiet efterlyser vidner, som har set eller hørt noget i området omkring Dagli´ Brugsen i Dannemare, kort før klokken 19, mandag aften. Politiet kan kontaktes på telefon 114.
Dannemare - Skrevet Tirsdag 1/3-2016.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid