Stjålet traktor endte i grøft

Tidlig søndag morgen fik politiet en melding fra en bilist, der kørte bag en traktor, på Højrebyvej ved Torpe. Traktoren slingrede så voldsom, at anmelderen mente der var tale om spirituskørsel. Traktoren kørte af vejen og fortsatte ud over en mark, inden den til sidst endte i en vandfyldt  grøft med forhjulene.

En politipatrulje kom frem til den havareret traktor, og med hjælp fra en politihund, fik man opsnuset en 20 årig mand, der gemte sig i nærheden.  Den 20 årige blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Det viser sig at den anholdte havde mere på samvittigheden, for hele historien tager sin begyndelse nogle timer tidligere, på natten i Gloslunde. Den 20 årig havde lånt en bil af en kammerat, og på Stenvadsvej, var han kørt ud i en mark, hvor bilen sad godt og grundigt fast. For at få trukket bilen fri, stjal han først en rendegraver i nærheden, men denne satte også sig fast i marken, hvor efter han forsøgte med en traktor, heller ikke denne gang lykkes det at få bilen fri, så han kørte fra stedet i traktoren.

Det var så denne traktor, der endte på Højrebyvej, så nu kan den 20 årige se frem til yderligere et par sigtelser for tyveri af henholdsvis traktoren og rendegraveren i Gloslunde. Falck fik søndag formiddag trukket traktoren op ad grøften.

Torpe - Skrevet Mandag 7/3-2016


Relaterede Artikler: Entreprenørmaskine endte i å




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid