Ubeboet husmandssted udbrændt

Det havde brændt et stykke tid inden branden blev opdaget
Klokken 02.41, natten til lørdag blev der slået alarm om brand i et mindre husmandssted på Maribovej 292, ved Hellinge.

Da brandmandskabet ankommer er ilden flere steder brudt igennem taget, og det har tilsyneladende brændt et stykke tid, inden branden er opdaget. Røgdykkere fik hurtig branden under kontrol, men huset bestod af en del rum og hulrum, og i skunken under taget var det svært at komme ind og slukke, så brandfolkene måtte brække en del af taget, for at komme til at slukke udefra.

Husmandsstedet var i øjeblikket ubeboet, så på brandstedet havde man ikke noget bud på hvad brandårsagen kunne være. En af politiets hundepatruljer kiggede forbi og hunden fik lov at snuse lidt rundt på brandstedet, for at se om man eventuelt kunne finde nogle spor, som kunne hjælpe lidt med at opklare hvordan branden er opstået.

Se video fra branden: YouTube

Hellinge - Skrevet Lørdag 26/3-2016




 
 
 
Brand var påsat
Mandag havde Beredskabsstyrelsen indsat pionervogn og afstivningscontainer med 7 mand ved brandtomten på Maribovej, ved Hellinge. På grund af brandens hærgen, var det nødvendigt at sikre brandstedet mod nedstyrtningsfare, inden teknikere kunne undersøge brandstedet.
Politiets teknikere fandt spor efter brændbare væsker, som indikere at den voldsomme brand, natten til lørdag den 26. marts, var påsat, hvilke man allerede under slukningsarbejdet, havde en stærkt mistanke om.
Opdateret Tirsdag 5/4-2016

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid