Biljagt gennem Nakskovs gader

Flugtbilisten kørte over for rødt i flere lyskryds
Føreren af en ældre Opel Vectra, var torsdag ved 13 tiden, ikke meget for at snakke med politiet, da en politipatrulje forsøgte at bringe køretøjet til standsning på Løjtoftevej, efter en kontrol af nummerpladerne viste at ejeren var efterlyst, så i stedet forsøgte føreren at køre fra politipatruljen.
Så gik den vilde jagt, ind ad Løjtoftevej, tværs over rundkørslen ved Shell, videre forbi banen, Nørrevold, hvor flere skolebørn opholdt sig og var vidner til en vanvittig kørsel, der blandt andet bød på kørsel mod trafikken i ensrettede gader, og flere gange var bilen også oppe på både cykelsti og fortov.
Den vilde kørsel endte på Hestehovedet, hvor føreren var drejet ind mod campingpladsen, men blev påkørt af en patruljevogn, da han forsøgte at vende rundt ved kiosken.
Føreren forsøgte at stikke af, men blev hurtigt indhentet af politibetjentene. Der var tale om en 19 årig lokal mand, som var særdeles kendt af politiet i forvejen. Med i bilen var også en 15 årig dreng fra Horslunde.
Der er ingen meldinger om at andre uskyldige skulle være ramt under biljagten, selvom det var tæt på at sket, da føreren flere gange kørte over for rødt i lyskrydsene. En enkelt politipatrulje fik smadret fronten, så den blev sammen med flugtbilen, hentet af SOS Dansk Autohjælp i Næsby og kørt til politigården i Nakskov.
Føreren viste sig at være en 19 årig mand fra Dannemare, som var stukket af fra afsoning, nu er han så tilbage i fængslet, men efter dagens biljagt, kan han nok forvente en fængselsstraf yderligere oven i den gamle, efter en del sigtelser for overtrædelse af færdselsloven.
Nakskov - Skrevet Torsdag 11/8-2016 - Opdateret Fredag 12/8-2016


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid