Store røg- og sodskader i kiosk

Klokken 01.40 natten til lørdag blev politi og brandvæsen til brand i Tårsvejens Kiosk på Tårsvej i Nakskov.
Kraftig røg vælter ud af Tårsvejens Kiosk, da politi og brandvæsen ankommer. Et røgdykkerhold får bekæmpet branden udefra gennem butiksruden, mens et andet røgdykkerhold via bagindgang, kommer op og får afsøgt lejlighederne på førstesalen. Brandfolkene havde lidt svært ved at komme ind i kiosken, da man først måtte brække indgangspartiet ned, så man kunne komme ind. En overtryks-ventilator bliver sat op for at blæse røgen ud. Kiosken har fået store røg og sodskader, så der går nok nogen tid, inden der kan købes ugeblade og tobak igen.

Lørdag formiddag var det endnu for tidligt for politiet at sige noget om, at der eventuel er en sammenhæng mellem knivoverfaldet, der skete for præcis to uger siden, lørdag den 22. juli, hvor en gruppe mænd trængte ind i kiosken og to mænd blev stukket med kniv, og nattens brand, som efterforskes som påsat, så der vil komme teknikere i løbet af dagen, og undersøge brandstedet.

Igennem et par måneder har der været en bandekonflikt, hvor kiosker i Sakskøbing, Nykøbing og Nakskov har været i skudlinjen.

Se video fra nattens brand: YouTube
Nakskov - Skrevet Lørdag 5/8-2017

 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid