Skudepisode i Nakskov

Politiet modtog flere anmeldelser om skud
Tirsdag aften omkring klokken 18.20, modtog Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi flere anmeldelser om, at der havde lydt skud i den centrale del af Nakskov, så man rykker talstærkt ud, og får afspærret et større område, omkring Byskolen, på Nørrevold og dele af Klostergade. I adskillige timer gennemsøger politiet det afspærrede område med hunde, for eventuelle spor, og finder flere patronhylstre. Tilsyneladende er ingen blevet ramt efter skudepisoden.

Sidst på aftenen anholdte politiet en yngre mand med relation til bandemiljøet. Hans rolle i skudepisoden efterforskes nu, da man formoder at skudepisoden har forbindelse til den bandekonflikt, der huserer i flere byer på Lolland og Falster i øjeblikket.

Onsdag morgen kunne Politiet så meddele at man havde fundet våbnet, våbnet og kunne konstatere, at det er en gaspistol, og der ikke har været affyret projektiler. Den yngre mand, der blev anholdt tirsdag aften, er blevet afhørt og efterfølgende sigtet, men er nu løsladt, dog kan han forvente et retsligt efterspil, i henhold til våbenloven.
Nakskov - Skrevet Onsdag 8/11-2017

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid