Dom i halvanden år gammel biljagt

Godt halvanden år efter en dramatisk biljagt fandt sted, den 11. august 2016, gennem Nakskovs gader, faldt der dom i sagen mod den tiltalte, nu 21 årige lokal mand, i Retten i Nykøbing Falster.

Det hele startede med at en politipatrulje ville standse en sølvgrå Opel Vectra, med den dengang 19 årige fører, på Løjtoftevej. I stedet for at standse forsøgte den 19 årige at køre fra patruljen, først igennem Perlestikkergade, hvor han så i Svingelsvej krydset, drejede til venstre mod ensretningen,  gennem Østergade og Nygade, til Jernbanegade, hvor han drejer til vestre ad Nørrevold, og med hastigheder på omkring 100 kilometer i timer, "flyver" han forbi Privatskolen og Byskolen, over for rødt i Vejlegade krydset, og til højre af Niels Nielsensgade, og ad Gasvej og Marienlystvej, ud mod Hestehovedet, hvor hastigheden lå omkring de 130 til 140 kilometer i timen, vel at mærke i tættere bebygget områder.

På Hestehovedet påkører patruljen, Opel' en på parkeringspladsen ved restaurant Fjorden, men alligevel lykkes det den 19 årige at køre væk, men han drejer så ind ved Campingpladsen, hvor han påkører en beton klods. Han forsøger at stikke af til fods, men bliver kort efter fundet i et buskads og anholdt.

Hele biljagten varede godt 10 minutter og til al held var der ingen, så blev påkørt, selvom en del uidentificeret personer måtte springe for deres liv.

Til spørgsmålet om hvorfor den nu 21 årige mand, ikke ville stoppe dengang, da politipatruljen ville snakke med ham , var at han på daværende tidspunkt var stukket af fra afsoning af en fængselsdom. 

Dommen lød på tre måneders ubetinget  fængsel og to års ubetinget frakendelse af kørekortet. Den tiltale modtog dommen på stedet.
Nakskov - Skrevet Mandag 9/1-2018

Læs mere; Biljagt gennem Nakskovs gader

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid