Firlænget gård hærget af brand

En ældre firlænget gård, på Bandholmvej ved Hejringe nord for Vesterborg, blev søndag aften hærget af en voldsom brand. Gårdens beboere opdager det brænder i den ene længe, hvor i der blandt andet er værksted og fyrrum, og slår staks alarm.

Brandmandskaberne fra henholdsvis Falck i Nakskov og Stokkemarke Brandvagt bliver alarmeret klokken 18.12, og da de første brandfolk ankommer, er ilden flere steder brudt igennem tagkonstruktionen, så eternitpladerne springer om øerne på brandfolkene, som i første omgang, må foretage udvendig slukning, da det var for farligt at sende røgdykkere ind i den brændende bygning, på grund af der var en del svejsegasflasker, i værkstedet.

I stedet fik man skåret ilden, så branden ikke kunne sprede sig til de to længer, der på hver side var bygget sammen med den brændende længe. Efter en lille times tid var branden så meget under kontrol, at det var muligt at sende røgdykkere ind. Der blev rekvireret en ekstra vandtankvogn fra Falck i Maribo, så man var sikker på at have vand nok til slukningsarbejdet.
 
Det er endnu uvist, hvad der er årsag til branden, så politiet vil undersøge brandstedet, en af de nærmeste dage.
Hejringe - Skrevet Mandag 12/2-2018

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid