Stråtækt bindingsværkshus udbrændt

Klokken 03.18, tidligt tirsdag morgen, bliver der slået alarm om husbrand på Kirkevejen i Hillested. Ildskæret kunne ses på flere kilometers afstand, da hele tagkonstruktionen, på et ældre stråtækt bindingsværkshus, var overtændt, da de første brandfolk ankommer kort efter alarmen ankommer til brandstedet.

Flere personer havde selv fået reddet sig ud af det brændende hus, men der savnes to, som røgdykkere kort efter får reddet ud. To personer måtte i helikoptere flyves til Rigshospitalet, mens en tredje i ambulance bliver kørt til nærmere undersøgelse på Nykøbing sygehus. Fire personer kører selv hen til Nykøbing sygehus, for at få en helbredstjek. Ialt opholdt der sig syv personer i huset, da branden brød ud. Det er uvist hvordan de enkelte personers tilstand er.

Branden var meget voldsom og får på et tidspunkt fat i naboens carport, og der er yderligere fare for at den ville sprede sig til nabohuset, men brandfolkene får branden under kontrol.

Indsatslederen vælger at rekvirerer assistance fra Falck i Rødby, med sprøjte og tankvogn, og yderligere en tankvogn fra Falck i Nakskov, for at være sikker på at der er vand nok til slukningsarbejdet.

Det er endnu uvist, hvad der er årsag til branden, så dette skal lokalpolitiet forsøge at klarlægge en af de nærmeste dage.

Se video fra branden: YouTube
Hillested - Skrevet Tirsdag 27/2-2018


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid