Lastbil brød i brand - Motorvej delvis spærret i mange timer

Kort før klokken 06, torsdag morgen, opdagede en lastbilchauffør, at det brændte fra lastbilens sættevogn, da han var på vej i det nordgående spor på Sydmotorvejen ved Rødby.

Hurtigt fik chaufføren standset lastbilen, og fik spændt sættevognen fra, så ilden ikke kunne brede sig til lastbilen. Da brandfolkene ankommer er hele anhængeren omspændt af flammer. I godt 2½ time, mens selve slukningsarbejdet stod på, var det nødvendigt at spærre motorvejen, i begge retninger, på strækningen mellem afkørsel 50 Rødbyhavn og afkørsel 49 Holeby, først ved 8.30 tiden blev sydgående spor genåbnet, mens bilister der skulle nordpå, fra Rødby færge, måtte ud en omvej gennem Rødby, for at komme på motorvejen ved afkørsel 49 Holeby.

Ved 9.30 forlod brandfolkene stedet, så oprydningsarbejdet kunne påbegynde, med at fjerne den udbrændte sættevogn, og det brændte gods, der skulle læsses på en container og køres væk. Bagefter skulle der foretages nødreparationer af asfalten, der var ødelagt efter branden.

Flere gange i løbet af dagen, har Vejdirektoratet rykket genåbningstudspunktet, så bilisterne må stadig væbne sig med tålmodighed og længere rejsetid. Først ved 20.30 tiden kunne det nordgående spor på motorvejen, genåbnes efter mere end 14½ times afspærring.
Rødby - Skrevet Torsdag 22/11-2018




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid