Et fredeligt nytår for brandfolkene på LF

Traditionen tro hænger brandudrykninger og nytår sammen, men alligevel var denne nytårsaften og nat fortrinsvis meget roligt, med få udrykninger, hvor de fleste var fyrværkerirelateret.

Første udkald, en automatisk brandalarm kom ved 20.30 tiden, fra Præstemarkens plejecenter i Stubbekøbing, dernæst kom der en melding om husbrand på Sundby Allé ved Nykøbing, hvor fyrværkeri havde antændt en hæk, men beboerne havde selv fået slukket branden, så her blev der ikke brug for brandmandskabet.

Brandradioerne forblev tavse, så brandfolkene havde rigelig tid til at skåle det nye år velkommen, og skyde det gamle i stykker.

Det nye år var knap nok en time gammel, da der kort før klokken 01, kom et brandudkald til ild i hæk, på Tårsvej i Nakskov, branden var så godt som slukket, da brandfolkene ankom, for godt syv minutter senere, klokken 01.06 kom endnu en brandmelding til Nakskov, hvor der blev meldt om husbrand på Knubbeløkkevej, ved Næsby. Her var branden dog slukket ved brandmandskabets ankomst, det var en skraldespand, tæt op ad huset som var antændt af fyrværkeri.

Også Falck i Rødby måtte en tur ud af garagerne, da der klokken 01.03, kom en melding om husbrand i Søndergade, anmelderen mente at kunne se flammer i huset.

Sidste brandudkald kom klokken 02.36, til Hejmdalsvej i Væggerløse, hvor der var ild i flere batterier, anmelderen var usikre på om man havde fået slukket branden, så for en sikkerheds skyld, fik batterierne en grundig efterslukning af brandfolkene.
Lolland-Falster - 1/1-2019

Relaterede Artikler: Nytår 2018 

Billederne er fra Tårsvej i Nakskov

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid