Slog alarm til politiet; Kunne lugte røg i ejendom

Lørdag aften kort før klokken 23, modtog politiet en anmeldelse om at en beboer kunne lugte røg i en mindre beboelsesejendom i Fruegade i Nakskov, politiet sender straks den nærmest patrulje, der ankommer få minutter senere.

Betjentene kommer ind i opgangen, og kunne tydelig lugte røgen, og får lokaliseret den til en anden sals lejlighed, men det var ikke muligt for betjentene at trænge ind i lejligheden, så i stedet bliver der slået alarm til brandvæsenet. De øvrige lejligheder bliver evakueret.

Brandfolkene får hurtigt skaffet sig adgang til lejligheden, hvor det viser sig at der er to mindre glødebrande, røgdykkerne får hurtigt slukket brandene, og gennemsøger lejligheden for eventuelle personer, da man er i tvivl om, at der skulle befinde sig nogen i lejligheden, men kort efter kunne man konstater at lejligheden var tom. Det meste af lejligheden blev kraftig røg- og sodskadet.

Politiet skal nu afhøre beboeren i lejligheden, for at klarlægge de nærmere omstændigheder, da det ikke er helt normalt at der er flere arnesteder, hvor der var sat ild til tøj. 

Efter en snak med den kvindelige beboer, viste det sig at hun ikke havde noget med branden at gøre, og hun var ikke hjemme da branden brød ud, i stedet kunne hun fortælle at hun for kort tid siden, havde stået op med sin kæreste, en 21-årig mand fra byen, så ham ville politiet da lige have en snak med. De fandt frem til manden på kollgiet, på Violvej, her erkendte han over for betjentene, at han stod bag ildspåsættelsen, og kunne uden dramatik anholdes.

Søndag blev manden afhørt i grundlovsforhør, og da han havde erkendt ildspåsættelsen, blev han varetægtsfængslet frem til den 12. juni.
Nakskov - Søndag 26/5-2019.





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid