Alvorlig ulykke mellem personbil og lastvogn

Torsdag eftermiddag ved 15.30 skete der en alvorlig færdselsulykke, på Højrebyvej, ud for pumpestationen. En personbil og et lastvognstog stødte frontalt sammen.

En kvindelige fører af personbilen, kom af endnu ukendte årsager, over i modsatte kørebane, hvor chaufføren af et modkørende lastvognstog ikke havde en jordisk chance for at undgå at køre frontalt ind i personbilen.

Kvinden måtte hjælpes ud af sin bil af redningspersonalet, og blev i første omgang behandlet i en ambulance, inden en lægehelikopter kom til stedet. Efterfølgende er kvinden fløjet til Rigshospitalet, hendes tilstand er ukendt.

Chaufføren af lastvognstoget slap uskadt, men var noget chokeret.

På grund af ulykkens alvorlige omfang, blev en bilinspektør tilkaldt for at klarlægge årsagen til ulykken yderligere, så mens man afventede ham, forblev Højrebyvej, total spærret i begge retninger, dette betød at bilisterne måtte vende om og finde alternative ruter til og fra Nakskov, dog var det ikke helt muligt for lastvogne at vende rundt, så de måtte pænt holde og vente til der atter var fri bane.

Opdateret; I løbet af aftenen blev det meldt ud, at kvinden, en 65-årige fra Nakskov, var død af sine kvæstelser på Rigshospitalet.
Nakskov - Torsdag 13/6-2019






Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid