Knivstikkeri i lille landsby - Gerningsmand anholdt

Den ellers så fredelige landsby Kappel, blev fredag eftermiddag løbet over ende af en større politistyrke, der rykkede ud til knivstikkeri på Vesternæsvej.

Alarmcentralen modtager anmeldelsen om knivoverfaldet klokken 14.44, og godt 10 minutter senere er den første patrulje på stedet, og kunne anholde den formodede gerningsmand. Offeret, en 54-årig mand, havde fået voldsomme skader efter overfaldet, men sidst på eftermiddagen kunne politiet melde ud, at offeret var uden for livsfare.

Efterfølgende var politiet massivt til stede i området, og Vesternæs var total spærret mellem Ravnegravene og Havsnæsvej, så politifolkene kunne få arbejdsro. Ved mørkets frembrud kom Beredskabsstyrelsen fra Næstved til stedet med lys og telt så stedet kunne blive dækket over, da der ind i mellem kom nogle hidsige regnbyger.

Ved 21 tiden kunne afspærringen ophæves, og den videre efterforskning er overgivet til afdelingen for personfarligt kriminalitet.

Den anholdte, en 40-årig mand, blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for forsøg på manddrab. Den 40-årige blev varetægtsfængslet i tre uger.

Det er endnu uvist hvad motivet til det voldsomme knivstikkeri er, og yderligere er det heller ikke oplyst, hvilke relationer de to mænd har til hinanden, men begge mænd kommer fra lokalrådet omkring Kappel.
Kappel - Lørdag 19/10-2019


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid