Mystisk og voldsom brand i ubeboet gård

Kort efter midnat, natten til fredag blev der slået alarm om brand i en firlænget gård, på Vensløkkevej i Holeby. Da indsatlederen kort efter ankommer som første mand, er ilden brudt igennem taget på to af længerne, mens det lykkes røgdykkere at skære ilden, så den tredje længe blev reddet.

Natten igennem har de to udbrændte længer, hvor der blandt andet var en del halm, fået lov til at brænde ud under en såkaldt kontrolleret afbrænding.

Flere beredskaber deltog i slukningsarbejdet, Foruden Falck fra henholdsvis Rødby og Maribo, blev Nakskov rekvireret med en tankvogn, og Lolland-Falster Brandvæsens frivillige beredskab, kom med tankvogn og lysvogn, senere kom forplejningsholdet med en kop kaffe til de hårdarbejdende brandfolk. Falck fra Sakskøbing blev kaldt til stationen i Maribo, til standby for nye brandudkald.

Politiet skal nu have teknikere på, for at undersøge brandårsagen, umiddelbart har man på stående fod, ikke rigtig nogle idéer om hvad der er årsag til den voldsomme brand, og gården har stået ubeboet i nogle år, efter den tidligere ejer døde.
Holeby - Fredag 13/11-2020






Dobbelt klik for at se videoen i fuld skærm
Se flere videoer på vores NakskovFoto & TV kanal (YouTube)

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid