Markbrand løb stærkt i den friske vind

Tirsdag kort efter klokken 13, slog en landmand alarm om markbrand på Nørredalsvej, vest for Søllested, ilden havde godt fat i en hvedemark. 

Branden var startet ved at landmanden var ved og høste, pludselig begyndte det at brænde under mejetærskeren, hurtig får bonden kørt mejetærskeren ind på en høstet græsmark på modsatte side af vejen, og med en pulverslukker får han slukket ilden.

To tankvogne bliver hurtigt sendt ind i marken, men den friske vind, får ilden til at løbe stærkt og en overgang er flere huse og en gård i farezonen for at blive antændt, men brandfolkene får skåret ilden, så husene og gården gik fri. Omkring 30 hektar kornmark blev flammernes bytte.

En ambulance og paramediciner blev rekvireret, da landmanden følte ubehag efter at havde været en del i røgen, en beboer i et af husene blev også tilset, da vedkomne var sengeliggende, og noget af røgen var trængt ind i huset.

To slukningstog fra Nakskov, to tankvogne fra Maribo og tanksprøjte fra Stokkemarke, blev sat ind i kampen mod flammerne.
Søllested - Tirsdag 27/7-2021








Dobbelt klik for at se videoen i fuld skærm
Se flere videoer på vores NakskovFoto & TV kanal (YouTube)


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid