Sammenstød på Rødbyvej i Nakskov

Mandag eftermiddag kort efter klokken 15, skete der et færdselsuheld på Rødbyvej i Nakskov. Her var to personbiler, en mindre Honda og en lidt større Mercedes Benz stødt sammen med venstre side af fronten.

Et par ambulancer var sendt til ulykkesstedet, men efter at ambulancepersonalet havde tilset de involverede personer, kunne man konstaterer at alle parter var sluppet fra uheldet med knubs.

Anderledes ser det ud med køretøjerne, hvor begge biler havde fået en del materielle skader på fronten og styrtøjet, så spørgsmålet er nok om begge køretøjer er totalskadet. 

Ulykke spærrede Rødbyvej, mellem Topsvej og Circle K tankstationen i mere end en time, før man havde fået skubbet bilerne ind til siden, den lille Honda kunne man hurtig skubbe ind i en indkørsel, men den store Mercedes var lidt mere genstridig, så her måtte man rekvirerer en redningsvogn med spil, som kunne trække bilen ind til siden. Bagefter sørgede brandfolkene for at få lagt lidt kattegrus ud på lidt oliespild og fejet diverse bildele op

Hvad den præcise årsag til ulykke er uvist, men et af køretøjerne er kommet for langt over i modsatte vognbane.
Nakskov - Mandag 12/12-2022

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid