Lidt flere brandudrykninger end de seneste år, men alligevel et roligt nytår

Nytårsaften og nat bød på regn og blæst, og en næsten forårstemperatur på 12 graders varme, så hernede på Sydhavsøerne melder politi og beredskabet om et meget rolig nytår.

Ved 16.30 kom det første brandudkald, hvor der var melding om skorstensbrand på Tårsvej i Nakskov. Forbipasserende slog alarm om skorstensbrand

Ved 22-tiden blev Falck i Sakskøbing kaldt til ild i hæk på Kastanievej i Sakskøbing. Branden kunne hurtig slukkes og der var ikke fare for nærliggende bygninger.

Klokken 22.52, var der ild i en skraldespand på Norgesvej i Nykøbing Falster, også her kunne branden hurtig slukkes.

Det nye års første brandudkald, kom klokken 00.55, fra en automatisk brandalarm hos TDC centralen i Tværgade i Nykøbing Falster. Det var tilsyneladende krudtrøg, der var kommet ind og havde aktiveret en brandmelder.

Klokken 01.45, måtte brandmandskabet i Maribo en tur ud af garagerne og køre til skorstensbrand på Søholtvej ved Bursø.

Der stod gnister op ad skorstenen og den kraftige vind havde fået "trykket" røgen ind i huset, skorstenen blev renset grundigt igennem, så der ikke længere var fare for brand.

Nytårsnat bød på endnu en automatisk brandalarm, da der klokken 01.57 indløb en alarm fra husbådværftet Stern Hausboot på Orehoved Havn, til brandfolkene i Nørre Alslev. Der var tale om en blind alarm.

Ved 03.30-tiden slog nogle forbipasserende alarm om bygningsbrand på Rosenvænget i Sakskøbing, da man kunne se en kraftig orange skær på førstesalen af huset.

Brandfolk fra Sakskøbing og Maribo deltog i slukningsarbejdet, hvor ilden nåede at bryde igennem husets tagkonstruktion.

Politiet melder om en fortrinsvis rolig nat, hvor der ikke har været det helt store optræk til ballade og der er slet ikke fortaget nogen anholdelser i forbindelse med nytåret.

En lille frisk morgentur gennem Nakskov by, kunne berette lidt om at det ikke var det helt vilde der var sket i byens natteliv, og de fleste episoder kan nok katalogiseres som fis og ballade.
Lolland-Falster - Søndag 1/1-2023

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid