Stort billede galleri; Motorcykeltræf for 10. gang

Der findes mange påsketraditioner, fællesnævneren for dem alle er "hygge" og "selskabelig samvær", og det kan man vist rolig sige, omfavner det traditionelle sæsonåbning hos Danmarks Motorcykelmuseum i Stubbekøbing, der nu for 10. år, holder et motorcykeltræf i forbindelse med åbningen.

Man kan næsten fristes til at sige, at der år for år bliver sat deltagerrekord, og i år er ingen undtagelse, hvor Nykøbingvej, og de omkringliggende gader var fuldt godt, rent skønsmæssigt regner man med, der deltog et sted mellem 1000 og 1100 to, tre og firhjulede køretøjer.

Turen startede på Cementen i Nykøbing, hvorefter de mange køretøjer kørte i kortage til Stubbekøbing. Da langt de fleste var ankommet, var der åbningstale ved motorcykelmuseet, af byrådsmedlem Katrine Burmann, næstformand i Landdistrikter- Kultur- og Fritidsudvalget i Guldborgsund Kommune.

Derefter fortsatte "festen" på havnen, hvor der var mulighed for lidt godt til maven og lidt vådt til ganen, og mens frokosten blev indtaget kunne man lytte til livemusik ved B Blue Band. 
Nykøbing F.  / Stubbekøbing - Skærtorsdag 28/3-2024

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid