Særtransport på afveje

Flere nakskovitter kikkede en ekstra gang, da de onsdag, ved middagstid, kom kørende ad Nørrevold. En svensk særtransport, var kommet lidt på afveje, med et entreprenør lokomotiv, fra InfraNord.
Særtransporten skulle ind på Regionstogs baneområde, ved Svingelsvej, så efter at havde vendt rundt, ved Klostergade kom den igen på rette vej, og nåede frem til bestemmelsesstedet.
Med hjælp fra Lollandsbanen-Privat.dk er mysteriet opklaret, og det er et måletog, som skulle måle skinnerne mandag kørte den på Odsherredsbanen og Tølløsebanen, tirsdag på Østbanen, og onsdag sluttede den af på Lollandsbanen, som alle nu hører under Regionstog.
InfraNord er Nordens største jernbaneentreprenør. Vi leverer komplette jernbanetekniske tjenester og entrepriser med Sverige som base. Gennem udvikling og samarbejde med kunder og andre aktører bidrager vi til sikker, rettidig og miljøtilpasset trafik. Infranord har cirka 3.000 medarbejdere, hvoraf omtrent 2.000 er teknikere med kompetence inden for bane-, el-, signal- og teleteknik. Siden 2010 er vi også etablerede i Danmark.
Kilde; Infranord´s hjemmeside
Nakskov - Skrevet Onsdag 16/11-2011


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid