Voldsom gårdbrand på Østervej

Klokken 00.15, natten til mandag, rykkede Falck ud med alt disponibel mandskab, til en gårdbrand på Østervej, i Dannemare. Nogle staldbygninger var overtændt og det brændte i køkkenet, på en gammelt nedlagt landejendom. Der er tilmeldt tre personer, på adressen, og da man ikke viste om, der var nogle hjemme, blev der sendt røgdykkere ind, i stuehuset for at lede efter personer, men man fandt heldigvis ingen.

Der blev rekvireret slangetender til at lægge slanger ud, på en lang smal markvej, der førte ned til gården, da det var svært at få tankvognene ned, til gården, og de skulle bakke tilbage, når de kørte efter vand. To tankvogne kørte i pendulfart for at skaffe vand, til brandslukningen.

Omkring klokken 9, mandag formiddag, blev de sidste brandmænd, afløst af frivillige fra Lolland Brandvæsen, der med hjælp fra en rendegraver, fik rodet rundt i halmen, så man kunne skulle ildlommerne, de var på stedet til ca. klokken 14.

Branden anses for at være påsat, da det brændte to steder, ved brandmandskabets ankomst, i de gamle staldbygninger og køkkenet i stuehuset, der er ikke en logisk forklaring på, at vinden skulle have ført gnister rundt, så det kunne brænde begge steder, dette skal politiets teknikere nu undersøge nærmere.

For en lille måneds tid siden, var politi og brandvæsen mødt talstærkt op på samme adresse, da beboeren truede med at sætte ild til huset, og han truede politiet med et haglgevær, og ordensmagten måtte bruge peberspray, for at anholde manden.
Dannemare - Skrevet Mandag 12/3-2012





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid