Stor redningsaktion nord for Bandholm

Klokken 01.37, i nat blev Stokkemarke Brandvagt og Falck i Maribo, kaldt til Bandholm Havn, på meldingen drukneulykke/Hav.
Fire unge mennesker var omkring klokken 21, søndag aften, sejlet ud i en gummibåd, fra havnen i Guldborg, formentlig, for at fiske i det dejlige vejr, og se pinsesolen danse. Ud for Nordlolland, i Smålandsfarvandet, fik de motorproblemer, og ringede til alarmcentralen og bad om hjælp, til at komme i land.
Stokkemarke Brandvagt og Falck i Maribo rykker ud med redningsbåd, Søværnet Operative Kommando sendte en redningshelikopter på vingerne, yderligere tilkalder indsatslederen assistance, med en redningsbåd, fra Lolland Brandvæsens frivillige beredskab, som bliver bemandet med frivillige og brandmandskab fra Stokkemarke.
Nord for Askø, fik redningsbådene kontakt med de uheldige unge mennesker, der drev rundt i deres gummibåd, så omkring klokken 03.30, satte redningsbådene kursen mod Bandholm Havn, med gummibåden på slæb. Efter et tjek af helikopterlægen og de tilkaldte Falck reddere, kunne man konstatere at de fire unge mennesker, var sluppet med  "skrækken".
Klokken 05, kunne den vellykkede redningsaktion afblæses og alle de involverede redningsberedskaber, kunne vende hjem til stationerne igen.
Bandholm - Skrevet Søndag 27/5-2012
Tak for billederne til Bjørn Kielberg Nielsen-Borup - Stokkemarke Brandvagt

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid