Ny jernbaneoverkørsel på Højrebyvej

Søndag morgen klokken 5.00, gik Regionstog´s folk, i gang med en større operation, på Højrebyvej, man skulle lægge en ny skinneramme, i jernbaneoverkørslen, og mens dette arbejde står på, er Højrebyvej spærret.

En tysk stoppemaskine, med et sjak, på 6 tyske jernbanefolk, og en dansk los, samt en los fra Regionstog, ankom søndag eftermiddag, ved 17 tiden, og begyndte at "stoppe" skinnerne, så de ligger i vater.

Stoppemaskinen er en grande fætter, på 120 ton, er i øjeblikket i fuld sving, efter opgaven på Lollandsbanen, skal det videre til Næstved, og derefter til Vig, hvor der skal lægges skinner.
Søllested - Skrevet Mandag 14/5-2012

 


 
 
 
Måletog på Lollandsbanen
På grund af forsinkelse, ankom en stor svensk blokvogn, med et entreprenør lokomotiv fra InfraNord, først klokken 19.57, onsdag aften, så lokomotivet blev hurtig sat på skinner og forlod Nakskov, klokken 20.35, med kurs mod Nykøbing F.
 
InfraNord lokomotivet kører og måler skinnerne for ujævnheder og slitage, og dette gøres et par gange om året, som almindelig vedligholdelse, så Regionstog hele tiden, er obs på skinnernes tilstand.
 
I den forbindelse er man i øjeblikket ved at renovere 15 km spor, fra Nykøbing, mod Nakskov, og mellem søndag (13. maj) og tirsdag (15.maj) er Højrebyvej spærret, da man er ved at skifte jernbaneoverskæringen. Der er opsat skilte med omkørsel.
 
Når vi kommer hen til august/september 2012, skal jernbaneoverskæringen på Maribovej, i Nakskov, ligeledes skiftes, og det arbejde skal være lavet inden roekampagnen 2012 starter.
Skrevet 11/5-2012
Tak til Anders Madsen for billederne - lollandsbanen-privat.dk


 
 
 
 
Sporarbejde lukker Maribovej
Regionstog startede i går, på renoveringen af jernbaneoverkørslen, på Maribovej, i udkanten af Nakskov, et arbejde der betyder at bilisterne på ud på en omvej, for at komme ind i Nakskov.
 
Lørdag begyndte man at grave den gamle skinneramme fri, der lå i vejen, og skar den i tre dele, hvorefter den blev læsset på en jernbanevogn. Søndag formiddag kom kranudlejningen med deres tunge skyts, for at lægge den nye skinneramme i, derefter blev skinnerammen vatteret ud, ved hjælp af et tysk stoppetog fra firmaet Strabag.
 
Sporarbejdet skulle meget gerne være afsluttet tirsdag morgen.
Skrevet 9/9-2012
 
 
 
 
Hydraulikslange sprang
Under sporarbejdet på Maribovej, sprang der en hydraulikslange, på en af kranudlejningens lastbiler, så Falck måtte ved 17 tiden rykke ud med kattegrus, for at få samlet olien op. Da kattegruset var fejet op, blev vejen vasket grundigt.
Skrevet 9/9-2012

 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid