Bindingsværkshus udbrændt

Ved 23.30 tiden, torsdag, opdagede nogle forbipasserende at, et gammel bindingsværkshus, med stråtag, på Møllevej 21, stod i lys lue, og alarmerede politi og brandvæsen.
 
Lolland Brandvæsens indsatsleder var kort efter alarmen, første mand på stedet, og allerede der var stråtaget overtændt, så huset stod ikke til at redde, det var ødelagt af branden. I første omgang, vidste man ikke om beboerene var hjemme, og det var for farligt at sende røgdykkere ind i huset, til personsøgning, så man måtte starte med udvendig slukning. I mellemtiden havde politiet fundet frem til ejeren, som ikke boede på adressen, men brugte huset som fritidhus, og han kunne fortælle brandmandskabet, at der ikke opholdt sig, nogle personer i huset.
 
Da taget var faldet sammen, måtte man vælte skorstenen, for at sikre røgdykkernes sikkerhed, når de slukkede inde i huset. Efter godt en halv times tid, var ilden stort set slukket, men stråtag er noget lumsk noget, når det først brænder, for der er en del små ildlommer, som ligger og ulmer, og blusser op. Indsatslederen rekvirerede en lastvogn med grab, fra  Beredskabsstyrelsen, til at fået spredt stråtaget ud, på jorden, så det kunne slukkes ordenligt.
 
Politi og brandvæsenet har allerede nu, en kraftig mistanke om at, de står med endnu en påsat brand, da der er flere spor, der peger i retning af, at der har været ubudne gæster, blandt andet var en dør åbent, og der var anlagt flere bål inde i huset.
 
Det sidste brandfolk forlod brandstedet, ved 6 tiden, fredag morgen
Fuglse - Skrevet Fredag 24/8-2012


 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid