Traktor tabte roevogne

En traktorfører kom kørende ad Svanekærvej, da han, i et 90 graders sving, tabte begge vogne der var fyldt med roer, den forreste vogn væltede og en 12-14 tons roer blev spredt inde i en forhave til Svanekærvej 7, og vægten fra roerne fik huset til at slå revner.
 
Traktorføreren tilkaldte Falck, for at få hejst vognen op igen, føreren af den første kranbil, på stedet, valgte at tilkalde Indsatslederen ved Lolland Brandvæsen, for at få et overblik over skadernes omfang, og sammenstyrtningsfaren af huset.
 
Indsatslederen rekvirerede en stor bjærgningsvogn, fra Vordingborg, til at rejse vognene op, samtidigt blev Støttepunktet i Nykøbing, blev tilkaldt med mandskab til at afstive loftet inde i stuen og husfacaden. Beboeren i huset, opholdt sig heldigvis ikke i stuen, da uheldet skete, hun var gået ud og ordne have, så til alt held, var der ingen mennesker, der kom til skade.
 
De sidste brandfolk forlod Svanekærvej, omkring klokken 22.15, mens nogle skadeservicefolk, fortsatte til midnat, med at pakke stuen ned, i kasser.
 
Se video fra uheldet: YouTube
Vestenskov - Skrevet Mandag 17/9-2012






 
 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid