Stort sættevognstog på afveje

Chaufføren slap uskadt fra sin ufrivillige tur i Indrefjorden
Et større sættevognstog, der kørte frisk brød, til flere dagligvarebutikker i Nakskov, var på vej ud ad Rødbyvej, da chaufføren ramte helleanlægget, ved Lienlund, og mistede kontrollen over den store lastbil, som kørte ned af en mindre skrænt og endte i Indrefjorden. Chaufføren slap uskadt fra uheldet, der skete ved 4 tiden lørdag morgen, og kunne selv kravle ud.

Et kranfirma blev tilkaldt til, at trække lastbilen op igen, men efter flere mislykkes forsøg, måtte der tilkaldes assistance fra Falck, der kom med en bjergningsvogn. Da man fik koblet sættevognen af, lykkes det at trække den op først, den kunne køres væk med en ny sættevognstrækker, der var ankommet.

Godt en halv time senere fik man trukket trækkeren op, af det mudderede sivområde, hvorefter den blev bugseret på værksted. Ved 11.30 tiden der atter fri bane på Rødbyvej, som flere gange i løbet af morgen, måtte spærres helt, mens man træk sættevognstoget op, så bilisterne måtte finde andre veje, at komme ud af, eller ind i Nakskov.

Indsatslederen ved Lolland Brandvæsen, og kommunens miljøvagt blev tilkaldt, for at undersøge om, der var fare for en olieforurening, af Indrefjordens sårbare dyreliv. Heldigvis lækkede der ikke olie, eller andre væsker.
Nakskov - Skrevet Lørdag 5/1-2013





 
 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid