Ny svømmehal så godt som klar til indvielse i det nye år

 NakskovFoto fulgte med under opførelse af byens nye flotte svømmehal
Det er blevet til en del artikler og billeder, som kan ses her på denne side

Svømmehal snart klar til indvielse
Udefra ser den nye svømmehal, på A.E. Hansensvej, så godt som færdig ud, men det er også mest indvendig at håndværkerne er ved at lægge sidste hånd, på dette store millionbyggeri, til den nette sum af godt 74,5 millioner, for de godt 2000 m2, den nye svømmehal fylder.

Svømmehallen forventes afleveret 31.januar 2014.
Skrevet Torsdag 26/12-2013



Nu går det stærkt ved svømmehallen

I sidste uge er der rejst en del betonelementer
I den sidste uge, er der sket store ting omkring byggeriet på A.E. Hansensvej, en del betonelementer er blevet rejst, så nu kan man langsomt begynde at kunne se hvor stort den nye svømmehal bliver.

Der er selvfølgelig lang vej endnu, da de rå elementer, skal "beklædtes" med mursten, men til jul, skulle svømmehallen være klar til brug.
Skrevet Mandag 20/5-2013

Så langt er byggeriet af ny svømmehal

-Løber ikke helt efter tidsplanen - Svømmehallen bliver knap en måned forsinket
Nu er man efterhånden kommet så langt i byggeriet af den nye svømmehal, ved siden af Idrætscenteret på A.E. Hansensvej, at de første betonelementer til murene, er sat op. I løbet af denne uge, kom der en stor mobilkran fra BMS, som skal løfte betonelementerne på plads, så der kommer vægge omkring den nye svømmehal.
Tidsplanen for åbningen af den nye hal, er rykket ca. en måned, frem til den 18. december, dels på grund af byggeriet er lidt forsinket og dels på grund af, at personalet skal nå at sættes ind i, hvordan den nye hal fungere.
Skrevet Fredag 10/5-2013


Byggeriet af den nye svømmehal i Nakskov

Nu kan man begynde at ane, hvor stort et hul, den nye svømmehal kræver, og byggeriet skrider langsomt frem, i et stille og roligt tempo, indtil videre holder man byggeplanen, men det kan hurtig ændre sig, hvis vejret begynder at drille.
Det er efterhånden et par måneder siden, at borgmester Stig Vestergaard, tog det første spadestik, til et af de dyreste anlægsbyggerier, i en mands minde, byggeriet kommer til at koste den nette sum af 74 millioner, hvis budgettet holder.
Byggeriet skal stå færdigt til indvielse til oktober 2013.
Skrevet Lørdag 27/10-2012

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid