Voldsom færdselsulykke på Rødbyvej

En postkasse, nogle blomsterkrukker, og en lygtepæl, måtte i nat, lade livet, da en yngre mand, muligvis på grund af høj fart, mistede herredømmet, over sin bil, og endte i en forhave, til Rødbyvej nr. 151.

Klokken 02.18, natten til lørdag blev politi, ambulance og brandmandskabet kaldt ud, til ulykken, hvor den unge mand sad fastklemt i bilen, der lå på taget, det tog redningsmandskabet godt 45 minutter, at få bilisten ud, og over på en båre, hvorefter han, i ambulance, er kørt til sygehuset i Nykøbing. Der foreligger intet om hans skader, men de første meldinger på skadestedet, er at han var sluppet heldigt efter omstændighederne.

Man formoder at ulykken er sket, ved at bilisten, er kommet ind ad Rødbyvej, fra vest, og i kurven ved Højevej, er han kommet over i modsatte side, hvor han har ramt kantstenen, og da han prøver at rette op, kører han tværs over vejen, og rammer nogle havesten, så bilen vælter om på venstre side, og er kuret sidelæns, inden bilen nedlægger lygtepælen og lander på taget, få meter fra hushjørnet til nr. 151.

Se video fra ulykkesstedet: YouTube
Nakskov - Skrevet Lørdag 11/1-2014



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid