Husmandsted udbrændt efter voldsom brand

Forbipasserende slog i morges, klokken 06.17, alarm til politi og brandvæsen, om en voldsom husbrand, på Måhavevej ved Højbygård, syd for Holeby.
 
Allerede de første meldinger lød på, at flammerne står ud ad vinduerne og ilden er ved at bryde gennem tagkonstruktionen, så da de første brandkøretøjer ankommer, er huset så godt som overtændt, og på grund af yderligere nedstyrtningsfare, var det for farligt at sende røgdykkere ind, da store dele af tagkonstruktionen, og skorstenen var styrtet sammen, så det var ikke muligt at komme ind og søge efter personer.
 
Da ilden var kommet under kontrol, var det muligt at sende røgdykkere ind, i den brændende bygning, da man fra politiets side, havde fået oplyst, at der savnes to personer. Beboeren på adressen, og en kammerat som var på besøg tirsdag aften, og som politiet havde ledt efter, på sin bopæl, og andre steder, som han muligvis kunne opholde sig, men uden held.
 
Først på formiddagen, fandt brandfolkene omkommet person, på en sofa i stuen, og senere fandt man yderligere en omkommet person, på førstesalen. Når brandtomlen, var tilstrækkelig nedkøle, vil politiets teknikere begynde efterforskningen, og forsøge at komme nærmere på en brandårsag.
 
Politiet formoder at det er de savnede personer, der er fundet, så de pårørende er underrettet, men de omkomne er endnu ikke egentlig identificeret.
Holeby - Skrevet Onsdag 12/3-2014



 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid