Børnenes Dag i Dannemare

Lørdag var der godt 400 fremmødte, da Dannemare Landbyslaug og Dannemare Dagli´ Brugs, afholdt børnenes dag. Her var aktiviteter for alle størrelser og i alle aldre, uanset om man er til hoppeborge, en tur på rodeo gris, fjernstyret biler, eller finde sin indre brandmand frem og sprøjte med vand, eller sidde i en vaskeægte brandbil, fra de gode gamle dage.
 
For de første 100 børn der stille sig i kø, ved bamsemaskinen, kunne få en gratis bamse med hjem, i alt blev der lavet 145 bamser. Det frivillige beredskab fra Lolland-Falster Brandvæsen var også forbi med en enkelt bil, hvor børnene kunne sprøjte med vand, med en brandslange. Klovnen "Hej Clown" underholdte med sine tryllekunster og bugtalerdukker, til stor begejstring, for de fremmødte børn.

Nakskov Brandmuseum har udstillet nogle gamle brandbiler, hvor er var rig mulighed for at studere dem, både udvendig og indeni, hvor man kunne lege brandmand, eller ikke mindst lege med knapperne til horn og blink, som blev afprøvet op til flere gange.

Har man sagt Nakskov Brandmuseum kommer man nok ikke uden om deres berømte skumbad, og hele to gange blev der også lagt skum ud, første gang til almindelig hygge og skumbad. Anden gang var det lidt mere alvorligt, en skattejagt, hvor der var lagt skum over nogle balloner, hvori der var et nummer, så børnene fik en præmie.
 
Brandmuseet havde udloddet en køretur rundt i Dannemare med den gamle brandbil, med horn og blink. Køreturen blev vundet af en lille pige, som glad kom ud og køre en tur, mens mange drenge så lidt misundelig til, og ønskede det var dem, der havde været heldige.
Dannemare - Skrevet Søndag 17/8-2014











 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid