Beredskabsdag i Gedser


Vejret var ikke helt på arrangørernes side, men alligevel pænt besøgstal
I går blev der afholdt beredskabsdag i Gedser, hvor flere af områdets beredskaber var stillet op, for at vise deres færdigheder. Det er andet år, at man laver en blå blink dag i børnenes efterårsferie, som efterhånden ligner en kommende fast tradition.
Falck var mødt med mandskab fra byens brandstation, og en stor stigevogn, som altid er et sikkert hit, blandt store og små, når lejligheden indbyder sig til en tur op i 30 meters højde.
Brandmuseet i Nykøbing, havde også taget opstilling med et par gamle brandkøretøjer fra dengang hvor der var rigtige brandbiler til.
Hos lokale Kystredningsstation, der dækker store dele af den danske Østersø, var der rig mulighed for at se stationens både, og andet materiel, sammen med Forsvaret og Marinehjemmeværnet var der også mulighed for at komme ombord på deres skibe, samt at få en sejltur i redningsbåden i havnebassinet.
Der blev afholdt flere demonstrationer i havnebassinet blandt med redningsflåde.
Lolland-Falster Brandvæsen, var mødt med hundetjeneste, samaritter, og frigøring, hvor et par brandfolk sørgede for at børnene kunne få lov at klippe i en gammel skrotbil.
Også Hjemmeværnet, Politiet, og SOS Dansk Autohjælp var til stede på havnepladsen.
Se video: YouTube
Gedser - Skrevet Onsdag 14/10-2015 

Relaterede Artikler: Blå blink dag i Gedser

















Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid