Gammel staldbygning brændte ned

Beboeren var synligt beruset så han blev anholdt og skal afhøres når han bliver ædru
Mandag kort før klokken 14 blev der slået alarm om brand på en nedlagt landejendom, på Bøsserupvej, ved Fuglse. Da brandmandskabet ankommer brænder det voldsomt i en nedlagt staldbygning, der er bygget sammen med stuehuset med et halvtag. Staldbygningen nedbrænder, men en hurtig indsats fra brandfolkene får bremset ilden, så den ikke når at sprede sig til selve stuehuset, som får en del røgskader.
En mandlig beboer på adressen bliver anholdt af politiet, da han er synlig beruset, og betjentene har svært ved at få en fornuftig forklaring på hvordan branden er opstået. Når han er blevet ædru, vil manden blive afhørt.

Se video fra branden: YouTube

Opdatering Tirsdag 27/10-2015; Politiet har nu kunne afhøre manden, under afhøringen erkendte manden,  at han bevidst havde startet branden. Politiets teknikere vil nu undersøge brandstedet, for at samle beviser, som kan bruges i det videre forløb i retten.

Det vides ikke, hvad motivet til mandens handling er. Manden bor til leje på adressen.

Lejer løsladt efter brand (opdateret Fredag 6/11-2015)
-Har ændret sin forklaring; Branden opstod ved et uheldVed branden, den 26. oktober, på Bøsserupvej, blev landejendommens 57 årige lejer anholdt, da han på brandstedet fortalte politiet at han havde sat ild til ejendommen.
 
Nu har politiet valgt at løslade den 57 årige mand, da han har trukket sin forklaring med at han bevidst havde sat ild til ejendommen, nu fortæller han at branden opstod ved at han tabte en cigaretstod. Politiets undersøgelser på stedet har ikke kunne modbevise hans nye forklaring.


Sagen er nu overdraget til juristerne hos anklagemyndigheden, som skal undersøge om der er belæg for at rejse tiltale mod den 57 årige lejer.
Fuglse - Skrevet Mandag 26/10-2015 - Opdateret Fredag 6/11-2015



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid