Dronningebesøg i Nakskov

Standsmæssig gled kongehusets stolte skib Dannebrog gennem fjordens blanke vand, med en hale af store og små skibe, til dronningens første sommertogt, hvor Nakskov stod øverst på plakaten, i forbindelse med 750 års købstadsjubilæum.

Godt halvanden døgn, med et hæsblæsende program ventede forude for majestæten, der blandt andet omhandlede Nakskov Fjord,  nybyggeriet Søhusene inkl.. gavlmaleri, Kirsebærvin fra Frederiksdal, Dokalitten, virksomhedsbesøg, økologisk landbrug, indvielse af gangsti, sejltur på Maribo Sø og meget mere.

Da Dannebrog ankommer onsdag formiddag, kort før klokken 10, med en smilende og vinkende majestæt, til en propfyldt havnekaj, med flere tusind mennesker, der ville byde velkommen til Nakskov.

Se også vores video af dronningens kortege på vej til Maribo; Majestætens Kortege

Nakskov - Skrevet Torsdag 2/6-2016








 
 
 
Spiritussejlads foran Politiet
I disse dage hvor dronningen er på besøg i Nakskov, har politiet næsten lagt en jernring om havnen, hvor de er at finde både til lands og på vandet.

En sejlende politipatrulje fik onsdag eftermiddag mistanke om spiritussejlads, da man fik øje på en båd, der ikke helt manøvrere efter søloven.

Båden blev bragt til lands ved Havnegade, og den 36 årige mandlige bådfører blev anholdt og en tilkaldt læge tog en blodprøve, hvorefter manden blev løsladt. Politiet afventer nu resultatet af blodprøven.

 
 
 
Overså modkørende knallert
Onsdag klokken 16.43 skete et færdselsuheld i krydset Nørrevold/Erlingsvej i Nakskov.
En 70-årig kvinde kom i bil kørende ad Nørrevold og ville dreje til venstre ad Erlingsvej. I krydset orienterer hun sig ikke ordentligt og overser en knallert, ført af en 47 årig mand, der kom fra modsat retning, og ramte ind i bilen.

Brandfolkene fra Nakskov blev alarmeret til at rydde op efter uheldet, hvor der var løbet olie og benzin ud fra knallerten. Politihjemmeværnet var hurtigt på pletten og fik dirigeret trafikken både i Niels Nielsensgade/Erlingsvej krydset og i Nørrevold/Vejlegade krydset, så redningspersonalet kunne få nogenlunde arbejdsro.

Knallertkøreren slap fra uheldet med lettere knubs, men er blevet sigtet for spirituskørsel, da han lugtede noget af spiritus.






Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid